Sponsoren

Dankzij sponsoren was de dorpskwis in 2018 mogelijk, waarvoor wij hen dankbaar zijn! Daarom is het ook zo belangrijk om niet alles via internet te kopen; internetbedrijven sponseren geen plaatselijke activiteiten… Onze middenstanders zijn belangrijk voor onze dorpen!

Wij doen een nieuwe oproep voor sponsoren die met hun bijdragen een volgende editie, zo mogelijk met prijzengeld voor goede doelen, in 2019 opnieuw mogelijk maken!

De tweede editie van Onze Dorpskwis in 2019 is in de maak!

Onze dorpskwis was in 2018 een groot succes met 24 teams en bijna 400 deelnemers. Als organisatie zijn wij gestart met de voorbereidingen voor de tweede editie op 21 september 2019. Om iedereen mee te kunnen laten doen, willen we het inschrijfgeld voor de dorpskwis opnieuw laag houden. We hebben daarom de financiële hulp van sponsoren nodig.

U kunt al sponsor zijn met een bijdrage van € 75,- en er zijn ook uitgebreidere opties. U kunt ook op andere manieren of in natura sponseren.

Als sponsor bieden we u ook de mogelijkheid om deel uit te maken van deze kwis. U mag zelf een vraag of opdracht verzinnen, denk hierbij aan een opdracht op uw bedrijfslocatie (binnen de gemeente Dronten), een etalage-opdracht of een vraag waarop deelnemers uw website moeten doorzoeken naar het goede antwoord.

Daarnaast gaat het prijzengeld dat de teams kunnen winnen naar een vereniging/stichting of goed doel. Uw goodwill straalt ook daarnaar uit.

PakketBedrag
A€ 250,00
  • Locatie- of doe-opdracht op de kwisavond en/of een vraag in de sponsor rubriek “onze vrienden”
  • Vermelding in het kwisboek, op de website, op Facebook en tijdens de feestelijke prijsuitreiking
B€ 125,00
  • Een vraag in de sponsor rubriek “onze vrienden”
  • Vermelding in het kwisboek, op de website, op Facebook en tijdens de feestelijke prijsuitreiking
C€ 75,00
  • Vermelding in het kwisboek, op de website, op Facebook en tijdens de feestelijke prijsuitreiking
DSponsoring op andere wijze
  • In overleg

Bent u enthousiast geworden en wilt u ons ondersteunen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden als sponsor, u kunt ook mailen naar sponsors@onzedorpskwis.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.