Zonder sponsors géén dorpskwis.

De derde editie van Onze Dorpskwis was weer een succes! 

De voorbereidingen voor de vierde editie op zaterdag 18 maart 2023 zijn gestart. Om iedereen mee te kunnen laten doen, hebben we het inschrijfgeld voor de dorpskwis opnieuw laag gehouden. We hebben daarom de financiële hulp van sponsoren nodig.

U kunt al sponsor zijn met een bijdrage van € 75,- en er zijn ook uitgebreidere opties. U kunt ook op andere manieren of in natura sponseren. Als sponsor bieden we u ook de mogelijkheid om deel uit te maken van deze kwis. U mag als sponsor A of B zelf een opdracht (A) of vraag (B) verzinnen.

Het prijzengeld dat de teams kunnen winnen gaat naar een vereniging/stichting of goed doel, bij voorkeur binnen onze gemeente. Uw goodwill straalt ook daarnaar uit!

PakketBedrag
AVanaf

€ 250,00

  • Locatie- of doe-opdracht op de kwisavond en/of een vraag in de sponsor rubriek “onze vrienden”
  • Vermelding in het kwisboek, op de website, op Facebook en tijdens de feestelijke prijsuitreiking
B€ 125,00
  • Een vraag in de sponsor rubriek “onze vrienden”
  • Vermelding in het kwisboek, op de website, op Facebook en tijdens de feestelijke prijsuitreiking
C€ 75,00
  • Vermelding in het kwisboek, op de website, op Facebook en tijdens de feestelijke prijsuitreiking
DSponsoring op andere wijze
  • In overleg

Bent u enthousiast geworden en wilt u ons ondersteunen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden als sponsor, u kunt ook mailen naar sponsors@onzedorpskwis.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Sponsor worden? Een vraag over sponsoring?

Sponsoren

Dankzij onze sponsoren is de derde editie van dorpskwis in 2022 mogelijk geweest, waarvoor wij hen dankbaar zijn!

Voor 2023 doen wij opnieuw een beroep op ondersteuning, wij zullen van onze kant ons uiterste best doen deze onder de aandacht van de deelnemers te brengen!

Daarom dragen wij uit dat het zo belangrijk is om niet alles via internet te kopen; internetbedrijven sponsoren geen plaatselijke activiteiten… Onze middenstanders zijn belangrijk voor onze dorpen!