Onze Dorpskwis  2022!

De winnaars zijn bekend!

Tijdens de gezellige en spannende slotavond mocht burgemeester Jean Paul Gebben rond 22.30 uur de prijzen overhandigen aan de winnaars:

1e prijs Rotary Draait Door!:  Zij verdienen “eeuwige roem” en kregen de wisselbokaal, de beker en een cheque ter waarde van € 350,- die gaat naar het Geert Popkema Jeugdfonds

2e prijs De Slowstarters: Zij kregen de beker en een cheque ter waarde van € 250,- die gaat naar ASVD Korfbal

3e prijs De betweters :  Zij kregen de beker en een cheque ter waarde € 150,- die gaat naar  Dierenpark Scharrelberg

Van harte gefeliciteerd!

Daarnaast werden nog enkele andere prijzen uitgedeeld:

De winnende kinderen van de geheime opdracht ontvingen alledrie een leuke “schatkist” met inhoud.

De ingeleverde artikelen werden gedoneerd aan “Binnen bij Buiten!”.

Team ?Kwistetwel! maakte de categorie met vragen over onze sponsoren en vrienden het beste en ontving waardebonnen om bij Brasseria te gaan eten.

Er kon geraden worden hoeveel ballonnen er in een werktas zaten, dit werd het best ingeschat door Denise die het dichtst bij het juiste aantal 2168 zat. Zij won hiermee een cheque te besteden bij Ballonnen en meer.

AH Jan Schuurhuis stelde een volle kar boodschappen beschikbaar als prijs, de winnares gaf hieraan spontaan een goede bestemming bij een gezin dat vluchtelingen uit Oekraïne heeft opgenomen.

Tijdens de inloop met koffie en thee en de tussentijdse pauze werd de livemuziek verzorgd door band “Roll ‘m Easy”.  Alles kon plaatsvinden in een goede samenwerking met De Meerpaal die de avond faciliteerde als vriend van onze organisatie!

Er werd meermaals aandacht geschonken aan de sponsoren, dankzij hun bijdragen werd de dorpskwis mogelijk en konden er geldprijzen aan de goede doelen worden uitgekeerd. Onze dank is groot!

De volledige uitslag, het kwisboek met antwoorden, de ingezonden filmpjes en Haiku kun je zien op deze pagina van de kwisavond.

Een compilatie van foto’s is geplaatst op Onze Facebookpagina.

Geniet, net als wij, nog even na!

En zin in meer? Schrijf je alvast in voor de kwis in 2023!