Gezellige sfeer tijdens Sleepbootfestival

De braderie tijdens het SleepbotenFestival op 26 augustus in Biddinghuizen was zeer succesvol voor Onze Dorpskwis.
Het was mooi weer en er was veel aanloop op onze stand met de sleepboten op de achtergrond. En op die stand was weer heel veel te zien en te doen. De vragen werden beantwoord, de kiezels geteld en er werd belangstellend gekeken (en genoteerd) wat er gebeurde.

En ook nu weer “oude bekenden” die langskwamen, want tja… je weet maar nooit of er ergens een kwisvraag aan hangt! Maar ook mensen die nog nooit hebben meegedaan (ja, die zijn er echt nog wel) werden geprikkeld om toch maar mee te gaan doen.

Dat meedoen met Onze Dorpskwis de leukste verslaving is die er bestaat werd grif aangenomen.

Nu op naar Swifterbant, waar we op vrijdag 1 september op de Verenigingen-Markt staan. En daar is natuurlijk ook weer iets te winnen. Als je de vragen goed hebt, tenminste!