Onze Dorpskwis maart 2021 uitgesteld

Beste inwoners van gemeente Dronten,

Het is jammer, maar het lijkt niet verantwoord om Onze Dorpskwis in het voorjaar van 2021 door te laten gaan. Daarom is besloten om de kwis opnieuw door te schuiven, hopelijk naar het najaar van 2021. Het bestuur hoopt dat tegen die tijd de contacten weer genormaliseerd zijn en dat we met elkaar gezellige avonden kunnen hebben. Avonden waarop de inwoners van de gemeente Dronten op een ongedwongen manier elkaar beter leren kennen. Om alvast een voorproefje van de kwis te geven, is de denktank bezig om ludieke opdrachten en vragen te bedenken. Vanaf eind januari zullen via pers en sociale media aanwijzingen te vinden zijn. Oplettende teams kunnen daarmee al aan de slag.

Teams kunnen zich nog steeds aanmelden en vragen stellen over de leukste dorpskwis die er is via info@onzedorpskwis.nl

Voor degenen die nog niet weten hoe een kwis er uit kan zien: op onze website of op Facebook is een impressie te vinden van Onze Dorpskwis 2018 en 2019.

We hopen dat we elkaar en jullie in goede gezondheid gaan ontmoeten in 2e helft 2021!

Met een hartelijke groet,

Stichting Onze Dorpskwis.