Kickoff Onze Dorpskwis 2019

Kick-off 2e editie Onze Dorpskwis Dronten!

Nieuw jaar, nieuwe kansen en een nieuwe Onze Dorpskwis!

Vanaf 3 januari gaat het weer los. Ook dit jaar is de Kick-off tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente in De Meerpaal. De Organisatie zal tijdens die avond aanwezig zijn. Er worden flyers uitgedeeld waarop de datum van de instructiemiddag en de feestelijke prijsuitreiking bekend worden gemaakt.

Uiteraard is het de Organisatie ook aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden en Onze Dorpskwis zou Onze Dorpskwis niet zijn als er geen vragen gesteld gaan worden over de Kick-off tijdens de kwisavond op 21 september.

Veel belangrijker nog is dat vanaf 3 januari sponsors zich kunnen aanmelden en ook de teams zich weer van deelname aan Onze Dorpskwis kunnen verzekeren. Zowel voor deelnemers als sponsoren kan het aanmelden vanaf die avond via onze website: www.onzedorpskwis.nl.

Overigens is tot die tijd ook nog steeds het devies: ”houdt oren en ogen open”!

We wensen jullie mooie feestdagen en graag tot volgend jaar!